Nataša Bekvalac iskreno! Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku!

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac iskreno! Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku!

Nataša Bekvalac iskreno o svojim osećanjima! Njeno priznanje će mnoge iznenaditi. Ima snažne emocije ali ne želi nikada više da vidi Luku Lakuzića! 

Na jučerašnjem ročištu u Prvom osnovnom tužilaštvu Bekvalčeva i Lazukić govorili su i o emocijama između njih, a dok je Luka istakao da ne voli Natašu, pevačica je iznenadila iskrenim odgovorom. Pravdajući se za porodično nasilje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << optužujući suprugu da je ona njega napala, on pita:

"Da li bi trebalo da volim ženu koja mi ovako nešto uradi?"

Pita čovek čija se supruga nedavno porodila, čovek koji izlazi sa prijateljima i ostaje do ranih jutarnjih sati...

Nataša je, međutim, u sudu otkrila da i dalje oseća snažne emocije prema Luki:

"Volim ga, ali ne želim da ga vidim više u životu."

Pevačicu su propitivala pet Lukinih advokata i zadržala se čak četiri sata u prostorijama suda, a kako "Pulsoline" prenosi Natašinim advokatima nije bilo dozvoljeno da uđu u sudnicu i Nataša je sve vreme morala da odgovara na pitanja Lukinih advokata. U jednom momentu, emocije su popustile pred pitanjem o porodičnom životu i ljubavi sa Lukom. Nataša tada više nije mogla da izdrži i zbog toga se i rasplakala pred svima. Iako ju je pet advokata Luke Lazukića "rešetalo", samo je jednom napravljena pauza od pola sata.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac priznala da i dalje voli Luku

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2018

Na jučerašnjem ročištu u Prvom osnovnom tužilaštvu Bekvalac i Lazukić govorili su i o emocijama između njih, a dok je Luka istakao da ne voli Natašu, pjevačica je iznenadila iskrenim odgovorom...Luka Lazukić je jutros ponovio ono što je rekao u intervjuu koji je prošle nedjelje dao za Blic..."Da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.