Nataša Bekvalac i Coby spremili “audio i vizuelno ludilo”

Izvor: Tracara.com, 20.Sep.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac i Coby spremili “audio i vizuelno ludilo”

Pop zvezda Nataša Bekvalac držaće fanove u neizvesnosti još nekoliko dana pre nego što objavi duetsku pesmu sa jednim od najpopularnijih repera i producenata Cobijem. Cobi je na Instagramu uz njihovu zajedničku fotku najavio pesmu rečima: ‘Uskoro audio i vizuelno ludilo.’ Nataša je za medije izjavila da je njen blagi preokret u muzičkom pravcu došao kao osveženje i da uživa da pliva u novim vodama u svojoj 18 godina dugoj karijeri. Pesma Mala plava biće premijerno prikazana 25. septembra, na pevačicin rodjendan, dok će u utorak će Nataša i Coby zajedno gostovati u AMi G šouu, prenosi Svet.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac i Coby pripremaju duet godine

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018

Pop zvezda Nataša Bekvalac držaće fanove u neizvesnosti još nekoliko dana pre nego što objavi duetsku pesmu sa jednim od najpopularnijih repera i producenata Cobijem. Cobi je na Instagramu uz njihovu zajedničku fotku najavio pesmu rečima: “Uskoro audio i vizuelno ludilo.” Nataša je za medije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.