Nataša Bekvalac: Odlučili smo se za svadbu nakon pijanke

Izvor: Svet, 13.Okt.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Odlučili smo se za svadbu nakon pijanke

Nataša Bekvalac gostovala je kod Siniše Medića u “Press pretresu” na Grand televiziji.
Poznato je da Bekvalčeva gostuje u veoma malo emisija pa je odmah na početku rekla da joj Medić prija i da se uvek odazove njegovom pozivu.
Pored mnogih interesantnih pitanja voditelj je upitao zašto na svadbi Ljuba nije pucao u jabuku kada je došao po nju i da li ne voli tradicionalne stvari.
“Iskreno da ti odgovorim, jedno veče smo malo više popili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i odlučili da se sutradan venčamo bez pompe i nekih običaja i uspeli smo nekako da sakrijemo, ali jedna moja drugarica je pustila buvu i odmah su novinari počeli da me zovu. Shvatila sam u ovim godinama da za brak ne treba da mi se tresu noge, da ne mora da bude ludačka strast, nego da imaš čoveka koji će na prvom mestu prihvatiti moje dete pa mene i to kakva sam. Ljuba i ja se znamo deset godina i nisam ni pomišljala da će mi on biti muž ali zaista sada uživamo u braku”, izjavila je novosadska barbika.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Odlučili smo se za svadbu nakon pijanke

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2015

Nataša Bekvalac gostovala je kod Siniše Medića u “Press pretresu” na Grand televiziji...Poznato je da Bekvalčeva gostuje u veoma malo emisija pa je odmah na početku rekla da joj Medić prija i da se uvek odazove njegovom pozivu...Pored mnogih interesantnih pitanja voditelj je upitao zašto na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.