Nata i Vlada Vuksanović odlaze zajedno na Ibicu!

Izvor: Poznati.info, 12.Maj.2012, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata i Vlada Vuksanović odlaze zajedno na Ibicu!

Mediji su pevačicu nekoliko puta dovodili u vezu sa poznatim manekenom, a njih dvoje će se sada naći zajedno na vrelom španskom ostrvu.

Pevačica Nataša Bekvalac za potrebe snimanja novog spota uskoro će otputovati na Ibicu i to u društvu zgodnog manekenka Vladimira Vuksanovića. Iako se za Natašu i Vladimira sve češće mogu čuti priče da su u vezi, što su oboje u više navrata demantovali, lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pevačica je odlučila da raspali maštu svojim fanovima novim video materijalom, prenosi Story. Maneken je pre nekoliko godina trebalo da se pojavi u spotu Cece Ražnatović sa kojom su ga takođe mediji spajali, ali je na kraju glumio jedino u spotu Ane Kokić za pesmu “Psiho”.

Izvor: S media,Story Foto: Biscani.net, Tracara.com
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.