Izvor: Pančevac-online.com, 30.Jan.2023, 22:53

NATAŠA BEKVALAC POKAZALA DOM KOJI RENOVIRA MESECIMA: Evo kako sada IZGLEDA! Njeni fanovi kažu STERILNO! VIDEO

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je renovirala svoj dom i odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Naime, Bekvalčeva je okačila fotografije novog doma i pohvalila se pratiocima na Instagramu. – Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja. Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo iz početka. Od poda do […] The post NATAŠA BEKVALAC POKAZALA DOM KOJI RENOVIRA MESECIMA: Evo kako sada IZGLEDA! Njeni fanovi kažu STERILNO! VIDEO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ŽELELA SAM DA NIJEDNA STVAR NEMA VEZE SA PROŠLOŠĆU" Bekvalčeva od poda do plafona renovirala stan, posle nekoliko meseci pokazala kako sve izgleda

Izvor: Blic, 30.Jan.2023

Pevačica Nataša Bekvalac potpuno je renovirala stan, a svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako sada sve izgleda u njenom domu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.