NATASA BEKVALAC Nisam seks simbol da tako mislim bila bih za ludnicu

Izvor: medio.rs, 01.Jan.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATASA BEKVALAC Nisam seks simbol da tako mislim bila bih za ludnicu

Zaista bih volela da u 2015. godini proširim porodicu * Ne volim nijednu vežbu u teretani * Imam više slobodnog vremena od bilo koje druge žene za svoje dete * Sad kao ja da demantujem: "Ispalo mi salo, ali to nije moje, to sam se najela" - kaže lepotica za Telegraf

Jedna od najlepših Srpkinja, Nataša Bekvalac, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf priča o novogodišnjim željama, najluđoj noći, ljubavi sa Ljubom Jovanovićem, ali i teretani, vežbanju, liniji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i sitnicama koje brinu i raduju svaku ženu.

Foto: Instagram/natasabekvalac

Pevačica nerado otvara dušu za medije, budući da se nekoliko puta ispekla, ali uspeli smo da je smekšamo. Pitanja su se nizala, a pročitajte šta je sve Nata rekla.

Primetili smo traku za trčanje u stanu, pa nas je zanimalo da li je vežbanje svakodnevno, ili povremeno.

Foto: Telegraf

- Ne volim nijednu vežbu u teretani (smeh). Nikada lako nije postići krajnji cilj, odnosno, ostvariti uspeh. Kada je muzika u pitanju, mnogo je vežbe potrebno, a pogotovu kada je izgled u pitanju. Niko se nije takav rodio, mnogo treninga, znoja i odricanja je potrebno. Iskreno, kada ne stižem na treninge, onda je sat vremena brzog hodanja moja svakodnevica. Sad smo već ušli u rutinu, Hanu vodim u školicu oko 07:45 i već u 08:30 sam na traci, da bih od 09:30 istuširana i isfenirana započela radni dan. U principu, lepo je kada imaš svoj ritam, tada su i uspesi zagarantovani – kaže pevačica.

Foto: Facebook/NatasaBekvalacPage

Nastavili smo sa novogodišnjim željama…

- Generalno, nemam velike i preterane planove. Uvek slušam svoje osećaje i ne znam kako ću se osećati za dva, tri meseca i šta ću tada želeti. Ono što znam i što je sigurno, da su, za sada, sve želje vezane za Hanu, njeno školovanje, edukaciju i vaspitanje. Na to sam fokusirana i to mi je prioritet. Naravno, ako Bog da, da završimo album i da u martu izađe. Stvarno smo pri samom kraju. Nisu to neki preterani planovi, niti ambicije – dodaje novosadska Barbika.

Foto: Telegraf

Podsetili smo je da nedavno izjavila da bi volela da dobije bebu.

- To je bilo površno, nisam tako rekla. Ljudi često vole da banalizuju stvari i mene da naprave površnom i onakvom kakva nisam. Kažem da bih volela da imam veliku porodicu, jer potičem iz takve, ali to je zaista moja najdublja intima. Ali, tačno je, zaista bih volela veću porodicu.

Foto: Telegraf

Zanimalo nas je da li je spremna da ponovo preživljava neprospavane noći zbog bebinog plača, kao i da menja pelene…

- Ja ne gledam na majčinstvo tako. Znate one priče “neću spavati, pa ću se ugojiti, neću imati vremena za sebe”, to su takve gluposti. To je najlepša stvar koja se ženi dogodi u životu. Ta vrsta promene može nekog samo da oplemeni, nikako da donese loše. Nisu to tako velike obaveze. U neko kratko vreme, uz dobru organizaciju, sve može da se odradi. Ja ne moram mnogo da odsustvujem od kuće, jer imam ekipu koja je dobro uigrana. Svi smo vrlo brzi, vrlo efikasni, juče smo, na primer, odradili šest različitih slikanja za sat i po vremena. Ta zabluda koja vlada o majkama koje se bave javnim poslom je potpuna budalaština. Ja sam kod kuće stalno, osim vikendom kad nastupam, a tada je Hana ili sa svojim tatom, ili sa mojom mamom. Mogu otvoreno da kažem da imam više slobodnog vremena od bilo koje druge žene za svoje dete – kaže pevačica za Telegraf.

Foto: Telegraf

Budući da tokom praznika, najveću radost u domove donosi Deda Mraz, pitali smo je da li veruje u njegovu čaroliju.

- Sve te stvari koje su vezane za maštu i detinjstvo, to su stvari u koje verujem, jer što duže veruješ, to će ti duša duže ostati čista. Potpuni sam fanatik za tim stvarima, više uživam u čitanju bajki, nego Hana, neko pametan je jednom rekao “što duže čitate bajke, to ćete duže ostati dete”. Sve to me asocira na lepotu i čistotu. Naravno da verujem, sve bih to podvukla pod ljubav i energiju.

Foto: Telegraf

A ko je Deda Mraz u porodici Bekvalac?

- Ako ćemo po onome kako gledaju veliki, ja sam Deda Mraz najčešće, a ako ćemo da gledamo kako mali, mnogo bolje od nas sigurno, mi svake godine imamo pravog Deda Mraza koji deci donosi poklone, svake godine pišu pisma, jedva čekaju to, a ja bih baš volela da potraje. Oni mnogo bolje razmišljaju nego odrasli, tako da ne treba mi da kreiramo decu, dobili smo ih takve po rođenju. Treba im biti vetar u leđa i uživati u odrastanju – ističe plava lepotica.

Foto: Telegraf

Pevačica čitaocima Telegrafa čestita novogodišnje i božićne praznike:

Okrenuli smo se za javnost interesantnijim temama, ljubavi sa Ljubom Jovanovićem. Budući da su, u poslednje vreme aktuelne priče kako koleginice sa estrade muvaju tuđe muževe i momke, pitali smo se šta bi se dogodilo da se to desi Nataši.

- Ja ne mogu da budem deo te priče, jer mi je život potpuno drugačija priča, čak ni hipotetički. Neću sad da banalizujem stvari ili nipodaštavam nekoga, ali ne bih sebe stavljala u isti koš. Ne mogu da se stavim u situaciju u kojoj nema šanse da budem. Kako bih reagovala, nemam pojma (smeh).

Foto: Telegraf

Pevačica nikada ne demantuje glasine…

- Ne demantujem, jer je to pravljenje duplog problema. Još jedan dan potezanje teme koja nikog ne interesuje. Meni nikad neće biti jasno, uvek ću da se iznenadim, znam da nismo svi isti, ali svi krenemo od sebe. Nikad me nije zanimalo tuđe dvorište, ali mi je to fenomen, kako nekog može da zanima nešto što nije njegov život. Kao, oni sad imaju mišljenje. Bože sačuvaj. To su toliko mizerne stvari, nevažne potpuno - priča Bekvalčeva.

Ličnost koja je obeležila kraj godine svojim koncertom, svakako je Zdravko Čolić. Dragana Mirković je tom prilikom rekla da je on najveća legenda. Da li Nataša slično misli, ili bi dodala još nekog na listu?

Foto: Telegraf

- Na toj listi sigurno ima mnogo takvih, ali se ispostavilo da su najveće zvezde najobičnije, najskromnije i najveći ljudi. Treba učiti od najvećih i nisu najveći za džabe. Na žalost, imamo priliku da sretnemo mnogo više ovih drugih, koji nisu ni zakoračili, a već su strašno veliki, imaju ogromne zahteve, uslove… To je prvi korak ka dnu. Već unapred mogu da vidim kako se kome piše, shodno ponašanju. Dosta zavisi od vaspitanja i od toga odakle si. Ko visoko leti, nisko pada – iskrena je novosadska lepotica.

Za kraj nas je zanimalo da li je pevačica svesna da je smatraju srpskim seks-simbolom, te da važi za jednu od najlepših javnih ličnosti kod nas?

- Ja se ne osećam seksepilno. Priznajem da sebe ne doživljavam na taj način. Zato oko sebe imam ljude koji kažu kada je nešto dobro, manje dobro i kada treba da se promeni. Nisam seks-simbol, uvek mi bude smešno kada se o meni piše na taj način. Kada bih o sebi tako mislila, bila bih na dobrom putu da budem za ludnicu (smeh) - zaključila je Nataša.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Smešno mi je kada neko kaže da sam seks-simbol

Izvor: Svet, 02.Jan.2015, 12:41

Nataša Bekvalac u novogodišnjem intervjuu priča o željama, najluđoj noći i ljubavi sa Ljubom Jovanovićem.. Pevačica nerado otvara dušu za medije, budući da se nekoliko puta ispekla, ali je ipak pričala i o teretani, vežbanju, liniji i sitnicama koje brinu i raduju svaku ženu. Što se vežbanja...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.