Izvor: Press, 19.Jun.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukina sestra podržala Natašu na prvom nastupu nakon nasilja koje je pretrpela, pa pevačici uputila jaku poruku! (FOTO)

- Nato, nemaš konkurenciju na Balkanu, šteta što ne snimaš i za strana tržišta! - poručila joj je Ana
 prvom nastupu Nataše Bekvalac u Beogradu, četiri meseca nakon porođaja i dva meseca od fizičkog nasilja koje je pretrpela od svog supruga IT stručnjaka Luke Lazukića, prisustvovala je Lukina rođena sestra Ana Kalinić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Iako Anu niko od prisutnih medija nije snimio, ona je putem svog Fejsbuk naloga objavila da je bila na Natašinom nastupu, nakon čega je podelila i poruku podrške upućenu Bekvalčevoj.
- "Šta piješ duplo mi daj, i tako neću u raj, svi drugi mogu da odu, a ja nikada"... Comeback u velikom stilu, za to je jednoj ženi koja je privatno preživela haos pre samo 2 meseca i majci troipomesečne bebe potrebna ogromna snaga! Nato, nemaš konkurenciju na Balkanu, šteta što ne snimaš i za strana tržišta! Još sa tom Barbie pojavom... - napisala je Lazukiceva sestra.
Foto: ATA Images

Podsetimo, Ana je nakon što je Luka fizički nasrnuo na pevačicu, Natašu javno podržala i to više puta.
Kako je isticala, sa bratom godinama ne priča, a jednom prilikom je poručila i da ona nije njegova sestra, pa za Luku nema nijednu reč hvale.
Anina objava na Fejsbuku:
Objava Ane Kalinić, Foto: Facebook/angieana.kalinic.5

(D. Janković)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.