Ljuba nije jedini: I ove poznate dase su žene izbacile iz kuće

Izvor: Blic, 16.Maj.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuba nije jedini: I ove poznate dase su žene izbacile iz kuće

Nije lako kada mediji trube o tome kako te je žena izbacila sa gajbe, ovi "frajeri" će najbolje razumeti trenutne muke Ljube Jovanovića.

Iako je sve počelo idilično, brak Ljube Jovanovića i Nataše Bekvalac je već uzdrman žestoko - Nataša je supruga izbacila iz svog stana na Dedinju, u kom su zajedno živeli. Razlog je, navodno, što Nataša više ne može da trpi Ljubino ponašanje, lenjost i pridike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Međutim, ostali sa ove nesrećne liste leteli su s gajbe iz drugih razloga.

Folk pevač je isteran iz kuće zbog fotografija na kojima on i Cuca šopinguju u Inđiji, a kako je "Alo" tada preneo, to je bila kap koja je prelila čašu, pa je njegova supruga promenila brave na vratima.

Ona je takođe otišla i u inostranstvo kako bi razmislila o njihovom braku.

Još jedan pevač koji se i nije preterano dobro proveo u braku, s obzirom na to da je po nekim navodima bio konstantno neveran svojoj supruzi.

Ona nije želela da mu oprosti aferu sa mlađom devojkom, pa je Topalko morao da napusti stan u kom su živeli, te je neko vreme proveo u hotelu na Vidikovcu.

Mladi fudbaler je imao problema sa majkom svoje dece Mirkom Vasiljević, pošto je uslikan sa drugom devojkom oko struka, dok je glumica čekala njihovo treće dete.

Tada se još spekulisalo da mladi Savić nije mogao da uđe u zajednički stan nekoliko dana, dok mu Mirka nije oprostila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.