Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2020, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako te majka pokopa, to ne može niko! Nataša Bekvalac zbog ovoga i dalje nervira mamu Miru!

Nataša Bekvalac iskrena kao i uvek! Nataša Bekvalac otkrila je neke nepoznate detalje iz privatnog života samo za SCANDAL! Osim poslovnih uspeha, dotakla se i privatnog života a prvo je novinarima magazina SKANDAL! objasnila zbog čega mnogo nervira i dalje svoju mamu Miru koja joj je najveća podrška u svemu. – Moja mama je dala svoj The post Kako te majka pokopa, to ne može niko! Nataša Bekvalac zbog ovoga i dalje nervira mamu Miru! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Rat mi je prekinuo detinjstvo!” Bojan Leksington progovorio o najtežim momentima u životu!

Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2020

BOJAN LEKSINGTON ISKRENO I BEZ UVIJANJA! Pevač Bojan Leksington, otvorio je dušu i otkrio nepoznate detalje iz svog života. – Kao klinac sam bio izuzetno nemiran, tako bar svi kažu. Kod nas u Bosni kad kao pravite te neke sitne problemčiće to se zove zijan, zvali su me zijanče, a tako sad zovu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.