Kada počinje radno vreme direktora: Natašin Ljuba jutro provodi u kafiću

Izvor: Svet, 09.Apr.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada počinje radno vreme direktora: Natašin Ljuba jutro provodi u kafiću

Suprug Nataše Bekvalac, Ljubomir Jovanović, koji je postavljen za direktora Sportsko – rekreativnog centra Pionirski grad, svako jutro u toku radnog vremena ispija kafe u jednom restoranu na Dedinju.
S obzirom na to da bivši rukometaš Partizana radi u državnoj ustanovi, prema satnici je već trebalo da bude u kancelariji, na svom radnom mestu, u momentu kada ga je ekipa Kurira zatekla u kafiću.
Sportista, koji je svojevremeno suspendovan zbog dopinga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stigao je juče ujutru oko 8.30 sati u lokal koji se nalazi u neposrednoj blizini stana u kome Jovanović živi sa pevačicom i njenom ćerkom Hanom.
Ubrzo mu se pridružio jedan gospodin, sa kojim je ćaskao oko 45 minuta. Prvo su naručili po kafu, negaziranu vodu i sok, a onda su prelistavali novine. Jovanović se bukvalno ponašao kao da je u svojoj kući, pa se izvalio na dvosed jer se očigledno još nije bio razbudio.
Direktor Ljuba je u 9.15 napustio restoran i otišao svojim kolima, a prethodno je insistirao da plati račun, što je na kraju i učinio.
Nakon toga, novinari su pozvali Ljubu na fiksni telefon koji koristi u kancelariji, ali pošto se niko nije javljao na taj broj, pozvali su centralu sportsko – rekreativnog centra sa namerom da saznaju u koje vreme je direktor na poslu.
“Ko pita?! Takve informacije ne smemo da dajemo. U vezi sa čim vam treba direktor? Kažite nama, pa ćemo mu preneti?! Ne znamo kada da ga pozovete, on trenutno nije ovde”,  rekla je jedna od zaposlenih sa centrale i uputila novinare na koordinatora.
On je novinarima rekao:
“Direktor ima sastanke po ceo dan, odlazi u gradsku beogradsku skupštinu, a na posao dolazi po potrebi. Zaista ne znam kako da vam pomognem, osim da nam ostavite vaš kontakt, pa da vam se on javi kada bude tu. Ne bih znao u koje vreme sutra dolazi na posao “, zaključio je glas sa druge strane veze.
Ljuba nije želeo da odgovori na pozive novinara, iako su ga putem SMS poruke obavestili o čemu je reč.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Partizan

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kada počinje radno vreme direktora: Natašin Ljuba jutro provodi u kafiću

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015

Suprug Nataše Bekvalac, Ljubomir Jovanović, koji je postavljen za direktora Sportsko – rekreativnog centra Pionirski grad, svako jutro u toku radnog vremena ispija kafe u jednom restoranu na Dedinju...S obzirom na to da bivši rukometaš Partizana radi u državnoj ustanovi, prema satnici je već...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.