Ja sam OŠTEĆENA I SLOMLJENA - Nataša Bekvalac priznala kako se oseća: Otkrila da se LEČI ovim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 21:39

"Ja sam OŠTEĆENA I SLOMLJENA" - Nataša Bekvalac priznala kako se oseća: Otkrila da se LEČI ovim

Pevačica Nataša Bekvalac progovorila je o tome da najveći mir pronalazi na nastupu i bini, kao i da je to njen lek kada dođe do neravnoteže u životu.

Nataša Bekvalac je danas ugostila predstavnike sedme sile na konferenciji kako bi najavila svoj novogodišnji nastup.

Progovorila je o svojim očekivanjima u narednoj godini, ali se i osvrnula na to da je muzika nešto čime se leči.

- Ja nisam bila psihički spremna ni za prvi koncert. Zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam ga i radila. Na kraju se ispostavilo kao dobro, jer je za mene to bilo i više od koncerta - započela je Nataša.

- Donelo mi je mnogo više za moju psihu, nego da sam psihički spremna došla na tu binu. Ja sam takav izvođač, ja sam generalno poprilino oštećena i slomljena i meni je bina lek. Binu često koristim da bih se lečila, a ne da bih demonstrirala silu - zaključila je Bekvalčeva.

Ona je otkrila da posebno voli da nastupa pred Beogradskom publikom, a da sa svojim fanovima ili oseti konekciju ili ne.

Ona se danas pojavila u elegantnoj crnoj haljini sa elementima ruže, a za doček Nove godine pripremila je fanovima doživljaj za pamćenje.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA SAM OŠTEĆENA I SLOMLJENA" Nataša Bekvalac o naslednicama, muškarcu i Aleksandri Prijović, otkrila detalje razgovora: "Ja sam oštećena i slomljena"

Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 12:09

Pevačica Nataša Bekvalac sumirala je utiske za kraj ove godine i otkrila šta očekuje od naredne godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.