Helena Topalović u vezi sa Vladom Vuksanovićem

Izvor: Tracara.com, 22.Mar.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helena Topalović u vezi sa Vladom Vuksanovićem

Veoma se dopadaju jedno drugom (foto: Instagram.com/helena_topalovic/vladavuks) Mlada Helena Topalović, osim kao ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, u javnosti je poznata i po vezama sa mnogim poznatim muškarcima sa naše javne scene. U jeku razvoda Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića, u medijima se pojavila vest da je bivši dečko novosadske pevačice, Vlada Vuksanović, nedavno otpočeo uvezu upravo sa Helenom. Kako prenosi list Alo, njih dvoje su se upoznali pre nekoliko meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i od tada na društvenim mrežama svakodnevno razmenjuju poruke i lajkuju jedno drugom fotografije. “Vladi se mnogo dopala Helena. Insistirao je da ga zajednički prijatelji upoznaju sa njom. Nekoliko puta su izašli zajedno u grad i on je priznao drugarima da mu se Helena baš svidela”, ispričao je izvor blizak manekenu za Alo i dodao da mu ipak malo smeta što se Helena medijski eksponira. Helena u vezi sa pobednikom ‘Survirora’ (foto: Instagram.com/helena_topalovic9 “Vlada nikada nije voleo da se pojavljuje u medijima ni kada je bio sa Natašom Bekvalac u vezi. Uvek se trudio da njegovo ime ne osvane na naslovnim stranama tabloida, jer mu takav imidž nije imponovao. Kada je shvatio da bi i sa Helenom mogla da mu se desi ista situacija, rešio je da povuče ručnu i da još malo ispita teren. Njih dvoje se sada svakodnevno dopisuju, ali još nisu ozvaničili vezu”, objasnio je izvor. Vlada ne voli da se medijski eksponira (foto: Instagram.com/vladavuks) Helena je nakon veze sa Vladom Stanojevićem, Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem dokazala da je slaba na poznate momke, te ne čudi što joj se pobednik Survivora posebno dopao. “Vlada je izuzetno duhovit dečko, uvek je doteran i sređen, vodi računa o svakom detalju kada je reč o njegovom izgledu i to se Heleni posebno dopalo. Priznala je da bi volela da bude sa njim, jer nikada nije imala pored sebe takvog muškarca”, dodao je izvor na kraju.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Helena Topalović opet nahvatala poznatog dečka: Vlada Vuksanović u vezi sa Topalkovom ćerkom?

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 11:53

Helena Topalović, ćerka pevača Topalka, navodno je u vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem. Ovo je već drugi put da je pevačeva naslednica "bacila oko" na poznatog momka...Vladimir Vuksanović uvek je izbegavao da govori o svom privatnom životu u medijima, ali je uvek birao poznate dame, pa je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.