Dok čeka suđenje za napad na Bekvalčevu, “vizionar” Luka Lazukić pravi profi fotke!

Izvor: Tracara.com, 18.Jun.2018, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok čeka suđenje za napad na Bekvalčevu, “vizionar” Luka Lazukić pravi profi fotke!

Da je Nataša Bekvalac znala s kim ima posla, verujemo da sa Lukom Lazukićem ne bi ni piće popila, a kamoli nešto više od toga. Nakon batina i sramne tužbe u kojoj traži da mu plati jogurt, koka-kolu, pitu i slične stvari, Luka Lazukić nas je još jednom iznenadio. On je usred suđenja zbog nasilja u porodici odlučio da uradi profesionalni foto-sešn. Lazukić se vratio na Facebook gde nije bio aktivan nekoliko godina, a o sebi je na nestručnom engleskom napisao da je biznis vizionar. (Svet)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Da li je smešno ili tužno? Usred procesa za nasilje u porodici Luka Lazukić URADIO PROFESIONALNI FOTO-SEŠN!

Izvor: Svet, 19.Jun.2018, 12:21

Da je Nataša Bekvalac znala s kim ima posla, verujemo da sa Lukom Lazukićem ne bi ni piće popila, a kamoli nešto više od toga.. Nakon batina i sramne tužbe u kojoj traži da mu plati jogurt, koka-kolu, pitu i slične stvari, Luka Lazukić nas je još jednom iznenadio.. On je usred suđenja zbog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.