Da li je smešno ili tužno? Usred procesa za nasilje u porodici Luka Lazukić URADIO PROFESIONALNI FOTO-SEŠN!

Izvor: Svet, 19.Jun.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je smešno ili tužno? Usred procesa za nasilje u porodici Luka Lazukić URADIO PROFESIONALNI FOTO-SEŠN!

Da je Nataša Bekvalac znala s kim ima posla, verujemo da sa Lukom Lazukićem ne bi ni piće popila, a kamoli nešto više od toga.
Nakon batina i sramne tužbe u kojoj traži da mu plati jogurt, koka-kolu, pitu i slične stvari, Luka Lazukić nas je još jednom iznenadio.
On je usred suđenja zbog nasilja u porodici odlučio da uradi profesionalni foto-sešn.
Evo njegove nove fotografije:

Lazukić se vratio na Facebook gde nije bio aktivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nekoliko godina, a o sebi je na nestručnom engleskom napisao da je biznis vizionar.

Kao uvek kada je on u pitanju, vrlo brzo je postao meta podsmeha i sprdnje na društvenim mrežama.

 
SvetFacebook
The post Da li je smešno ili tužno? Usred procesa za nasilje u porodici Luka Lazukić URADIO PROFESIONALNI FOTO-SEŠN! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Luka Lazukić usred optužbe za nasilje u porodici nad Natašom Bekvalac uradio foto-sešn! (FOTO)

Izvor: Press, 19.Jun.2018

Lazukić je ponovo aktivirao svoj Fesbuk profil gde se predstavio kao biznis vizionar . uka Lazukić, koji je optužen da je izvršio porodično nasilje nad još uvek zakonitom suprugom pevačicom Natašom Lazukić, bivšom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.