Dača Ikodinović našao novu devojku

Izvor: Poznati.info, 27.Mar.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dača Ikodinović našao novu devojku

I dok očekuje razvod braka od Nataše Bekvalac, Danilo Ikodinović ne gubi vreme. Iako još uvek nije zvanično razveden Dača je već našao novu devojku, Tanju Vračević, sekretaricu iz Novog Sada. Bivši vaterpolista i atraktivna plavuša su se upoznali u njegovoj kafani 'Tako je suđeno' još pre oko mesec dana, a Tanja je zbog Dače ostavila dečka sa kojim je do skora bila u vezi.
- Tanja i Dača u vezi su oko četiri nedelje. Čim su se videli, dopali su se jedno drugom. Tanja je zbog Danila ostavila dečka sa kojim je dugo bila u vezi. Stalno su zajedno, a viđaju se kod nje, iako je on, pošto se odselio iz doma koji je doskora delio s Natašom, iznajmio stan - rekao je izvor blizak novopečenom paru
Zanimljivo je da je Tanja, baš kao i njena prethodnica Milica Dražin, dolazila u salon lepote Natašine sestre Dragane, i da se, gle čuda, družila s Mladenom Milivojevićem Baronom, najboljim prijateljem novosadske pevačice. Da li je, poput „fatalne“ stomatološke sestre, zavolela i Natašine pesme, ne znamo, ali njenog još uvek aktuelnog muža, kako vidimo, jeste.
Izvor: Kurir
Slične, interesantne teme: Dača Ikodinović: Volim Natašu i boriću se za nju Nataša Bekvalac: Dači i Tanji želim svu sreću Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac: Tako je suđeno
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović,   Nataša i Dača razvod

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.