DRUGA SVADBA: Nata se venčava u crkvi na godišnjicu razvoda od Ljube

Izvor: Press, 29.Jan.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA SVADBA: Nata se venčava u crkvi na godišnjicu razvoda od Ljube

Pevačica i njen suprug Luka Lazukić nekoliko dana nakon njenog porođaja zavetovaće se jedno drugom i pred Bogom
Nataša Bekvalac zakazala je crkveno venčanje sa Lukom Lazukićem odmah nakon porođaja, i to baš u vreme kada se pre godinu dana razvodila od drugog supruga, direktora „Pionirskog grada“ Ljube Jovanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
 
Ponuda
ODBILA DA PEVA PRED POROĐAJ

Nataša Bekvalac dobila je ponudu da za Dan zaljubljenih, 14. februara, nastupi u jednoj velikoj diskoteci, ali je ona odbila taj poziv. Pevačica ne želi da se pojavljuje na sceni samo dve nedelje pred porođaj.
- Trebalo je da to bude anplagd nastup, a ne onaj klasičan. Nudili su joj odličan honorar, ali je njoj bitnije bebino stanje, pa se zahvalila na ponudi i odbila je. Ima vremena za nastupe - kaže naš izvor.
FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ
Pevačica će u martu i pred Bogom reći „da“ svom trećem suprugu, s kojim se venčala 25. septembra prošle godine na Ibici.
 
- Nataši se sve bitne stvari dešavaju na proleće. Luka je želeo da se venčaju u crkvi dok je ona u drugom stanju, ali pevačica ga je odbila. U ovom trenutku neće da se opterećuje obavezama jer uživa u trudnoći. Dugo je razgovarala s Lazukićem i dogovorili su se da venčanje u crkvi bude čim se oporavi od carskog reza, koji je zakazan za 1. mart. Pre nekoliko dana išli su do jedne crkve u Beogradu i zakazali venčanje. Potrefilo se da se baš tih dana prošle godine Nataša razvodila od bivšeg rukometaša Partizana, a sad se udaje za drugog muškarca - otkriva naš izvor i dodaje da je intimno svadbeno veselje planirano na pevačicinom salašu u Čeneju.
- Na Ibici je prisustvovalo samo 25 zvanica, ali ovog puta će spisak gostiju biti malo proširen. Oko stotinak ljudi mladenci će ugostiti na Natašinom imanju, gde će napraviti opuštenu zabavu, a ne klasično svadbeno veselje - završava naš izvor.

Pozvali smo Natašu za komentar, ali se ona i dalje drži odluke da ne kontaktira s medijima dok je na trudničkom bolovanju.
 
FOTO: DADO ĐILAS

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.