DAČA UHODI NATAŠU!

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAČA UHODI NATAŠU!

Zapevala posle razvoda. Nataša Bekvalac održala je svoj prvi javni nastup nakon što se razišla s Danilom Ikodinovićem. „Novosadska barbika“ je u beogradski klub „Magacin“ stigla u petak na subotu oko jedan sat posle ponoći, a na binu je izašla nekoliko trenutaka kasnije i zapevala pesmu „Prva u piću“, koja govori o prevarenoj ženi

Zapevala posle razvoda.

Nataša Bekvalac održala je svoj prvi javni nastup nakon što se razišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s Danilom Ikodinovićem. „Novosadska barbika“ je u beogradski klub „Magacin“ stigla u petak na subotu oko jedan sat posle ponoći, a na binu je izašla nekoliko trenutaka kasnije i zapevala pesmu „Prva u piću“, koja govori o prevarenoj ženi. Stoga i ne treba da čudi što su joj zasuzile oči već pri prvim taktovima. Očito autobiografska priča.

Najveće ovacije dobila je tokom izvođenja numere „Dobro moje“, kada joj je zadrhtao glas i krenula suza. Veliku podršku pružale su joj sestre Dragana i Kristina, koje su čitavu noć đuskale u separeu, kao i stilista Mladen Milivojević Baron te tekstopisac Dragan Brajović Braja.

Samo Dača nije bio u „Magacinu“. Ali zato jeste njegov prijatelj Vlada Mandić sa još jednim drugarom. Smestili su se tik uz binu i obaveštavali porukama bivšeg vaterpolistu šta se dešava.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac,   Nataša i Dača razvod

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.