Varvarin: Pomen poginulima na mostu

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 30.Maj.2010, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varvarin: Pomen poginulima na mostu

Varvarin -- U Varvarinu je danas obeležena 11. godišnjica pogibije deset osoba na mostu preko Velike Morave, u NATO bombardovanju 1999. godine.

Vence na spomenik žrtvama položili su članovi porodice, prijatelji i rodbina nastradalih, kao i ministar odbrane Dragan Šutanovac i pripadnici Vojske Srbije.

On je rekao da ono što se ovde dogodilo nema nikakvo obrazloženje i da je teško shvatiti da most u Varvarinu moze da bude legitiman cilj bilo koje avijacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"S druge strane, moramo biti svesni da i deca koja su danas došla ovde moraju imati budućnost, samo ako nastavimo s integracijama i ako nas naša prošlost opomene na koji način to treba da radimo", rekao je ministar odbrane.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.