Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu! Fotografija sa NATO samita koja je zasenila ceo događaj! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp na jednu, svi ostali na drugu stranu! Fotografija sa NATO samita koja je zasenila ceo događaj! (FOTO)

NATO samit u Briselu danas izazvao je veliku svetsku pažnju, ali ponovo je jedna fotografiija, na kojoj se nalaze mnogi državnici, zasenila ceo ovaj događaj.

Pogađate ko je bio nosilac glavne uloge? Niko drugi nego američki predsednik Donald Tramp.

Naime, na društvenim mrežama je osvanula grupna fotografija mnogih svetskih lidera, a upadljivo je bilo to što predsednik SAD-a nije gledao u istom pravcu kao i svi ostali.

I dok su nemačka kancelarka >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Angela Merkel, britanska premijerka Tereza Mej, generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg, francuski predsednik Emanuel Makron, kao i mnogi drugi, gledali, kako se čini, u nebo u jednom pravcu, jedini je Tramp gledao u potpuno drugom pravcu.

Birth of a meme. pic.twitter.com/1vyDcmuzFi

This photo is the perfect metaphor. Donald Trump clearly sees the world the wrong way when compared to other NATO leaders. Is it because he’s a moron, because Putin tells him to or a mixture of both? pic.twitter.com/RRGCN0Hw70

"Ova fotografija je sjajna metafora, Tramp vidi svet totalno drugačijim očima u odnosu na sve ostale NATO lidere", napisao je jedan od korisnika tvitera.

"Da li zbog toga što je moron ili mu je Putin rekao i jedno i drugo", dodao je isti korisnik.

Inače, američki predsednik Donald Tramp rekao je danas liderima NATO na samitu u Briselu da bi, umesto dosadašnjih dva odsto bruto domaćeg proizvoda, trebalo da za odbranu u okviru Alijanse izdvoje četiri odsto BDP svoje zemlje.

On je takođe, ranije danas, uputio oštre kritike Nemačkoj da je "zarobljenik" i "totalno zavisna" od Rusije, a zbog sporazuma o dovođenju ruskog gasa do Nemačke.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.