TO SE NIKADA NIJE DOGODILO Vučić iz sedišta NATO-a razotkrio Kurtijeve laži: Niko nije rekao izvinite (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 19:04

"TO SE NIKADA NIJE DOGODILO" Vučić iz sedišta NATO-a razotkrio Kurtijeve laži: Niko nije rekao "izvinite" (VIDEO)

Predsednik poslao jasnu poruku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz sedišta NATO-a u Briselu raskrinkao je laži premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija o tome da je srpska vojska ušla na sever Kosova i Metohije.

Naravno da srpska vojska i srpska policija nisu prešle administrativnu liniju. Lagali su za to, kao što lažu za sve drugo. Kao što lažu već 180 dana da ćemo da napadnemo nekog u regionu i niko nije rekao "izvinite" zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svih tih laži iako se to nije dogodilo i neće se ni dogoditi. Ja sam zahvalan NATO-u što nije izlazi sa tim neistinama – rekao je Vučić i tako iz sedišta NATO-a poručio Kurtiju da je lažov!

VUČIĆ IZ SEDIŠTA NATO PORUČIO KURTIJU DA JE LAŽOV!

Vučić o lažima Kurtija da je srpska vojska upala na sever KiM:

"Naravno da srpska vojska nijednog trenutka nije prešla administrativnu liniju! Lagali su za to kao što lažu već 180 dana da ćemo da napadnemo nekoga u regionu!" pic.twitter.com/QEre5DU8pV

— Detektor laži (@LaziDetektor) August 17, 2022

Podsetimo, Vučić se sastao sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, nakon čega su održali zajedničku konferenciju za medije. Predsednik Srbije se potom sastao sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Sutra bi, posle više od godinu dana, trebalo da se nastavi dijalog Beograda i Prištine, na najvišem nivou.

Najpre će, tokom sutrašnjeg dana, visoki predstavnik za evropsku spoljnu i bezbednosnu politiku Žozep Borelj i Miroslav Lajčak, razgovarati odvojeno sa Vučićem i Aljbinom Kurtijem, a nakon toga planiran je i zajednički sastanak.

Predsednik Srbije će se kasnije danas sastati i sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.