SRPSKI NAROD NIKAD NEĆE PRIHVATITI NATO! Šešelj otkrio šta možemo da očekujemo od Alijanse

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:18

"SRPSKI NAROD NIKAD NEĆE PRIHVATITI NATO!" Šešelj otkrio šta možemo da očekujemo od Alijanse

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj rekao je da NATO kampanja protiv Srbije traje, a od nas se traži da prihvatimo poraze, kapitulaciju i da slavimo naše poraze kao pobede.

Takođe, NATO želi Srbiju u zajedničkom frontu koji Alijansa bude vodila protiv suverenih i nezavisnih zemalja i slobodnih naroda, objasnio je on. Šešelj kaže da sad takvu borbu NATO vodi protiv Rusije i ruskog naroda.

- Nikakav dobronameran gest od njih ne možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da očekujemo. Od njih možemo da očekujemo ucene i pritiske. Njihov glavni neprijatelj će biti svako onaj u Srbiji koji bude hteo da zaštiti nacionalni interes, državnu celinu i sve ostalo što Amerikancima na ovim prostorima smeta - rekao je Šešelj.

On je istakao da srpski narod nikada neće prihvatiti NATO laž kao istinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.