Izvor: Blic, 31.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice poginulih radnika RTS kritikovale Mrkonjićev stav

Porodice i prijatelji 16 radnika RTS-a koji su stradali prilikom NATO bombardovanja te medijske kuće 1999. godine položili su večeras cveće na spomenik "Zašto" u Tašmajdanskom parku u Beogradu.



Tom prilikom članovi porodica nastradalih radnika kritikovali su stav potpredsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića da bivši direktor RTS-a Dragoljub Milanović treba da bude oslobođen odgovornosti za pogibiju njihovih najbližih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Oni su pozvali predsednika Srbije Borisa Tadića da založi svoj autoritet da se sudskim utvrđivanjem pune istine jednom zauvek stavi tačka na "relativizovanje zločina i pokušaje rehabilitacije ubica".

Mrkonjić je izjavio pre nekoliko dana da je preduslov bilo koje priče oko formiranja vlade za socijaliste da prestane progon porodice Milošević i da se oslobodi Milanović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.