NATO bombama i lecima ubijao i zastrašivao Srbe

Izvor: KMnovine.com, 26.Mar.2023, 23:01

NATO bombama i lecima ubijao i zastrašivao Srbe

NATO bombama i lecima ubijao i zastrašivao Srbe Povodom 24 godine od NATO bombardovanja Jugoslavije 1999. godine


   
''Ne čekajte me'' - Deo propagadnog letka kojim je NATO tokom agresija pokušavao da zaplaši srpsku vojsku    

Piše: Zoran Vlašković
>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<



NATO je od samog početka bombardovanja Jugoslavije 24. marta 1999. godine bacajući letke iz aviona najperfidnije zastrašivao srpski narod i Vojsku Jugoslavije da se preda i napusti položaje.


   
NATO propaganda je zamenjivala strah od kopnene invazije

   
Ti leci su bili ispisani na srpskom jeziku a mogli su se naći u svim delovima Srbije, najviše na Kosovu i Metohiji gde je bio koncentrisan najveći broj vojnika VJ.


   
Ovaj letak je bacan u najvećem broju slučajeva

   

Eksluzivno objavljujemo najveći broj NATO letaka koji su bacani na Kosovo i Metohiju i Srbiju koje je za čitaoce KM novina pripremio Zoran Vlašković.



   
NATO se iživljavao na civilima i civilnim objektima    

U bombardovanju Jugoslavije, znajući da ne sme kopneno, NATO je zasuo bombama civile i civilne objekte ali i sa više od 40 različitih letaka laži.


   
NATO fašističkogebelsovski letak

   

NATO jedino nema objašnjenja zašto je započeo bombardovanje bez dozvole SB OUN, zašto je ubio toliko civila tokom ilegalne agresije na Srbiju, zašto je uništavao civilne objekte : bolnice. škole, mostove, stambene zgrade...


   
Pretnja iz demokratskih zemalja

   
U 78 – dnevnom bombardovanju Jugoslavije ubili su najmanje 2.500 ljudi, uništili i oštetili 25.000 stambenih objekata, onesposobili 470 kilometara puteva i 595 kilometara pruga, zatim uništili 14 aerodroma, 19 bolnica, 20 domova zdravlja, 18 dečjih vrtića, 69 škola, 176 spomenika kulture i 44 mosta, dok je 38 mostova u potpunosti razoreno.


   
Ovo su ratovi Amerikanaca protiv slabih u svetu. Amerika je posle Drugog svetskog rata ubila više miliona nevinih svuda u svetu

   
Tokom bombardovanja svakim danom su bacali na hiljade letaka širom Jugoslavije, letaka laži, koji nisu imali nikakav uticaj na srpskog vojnika i stanovnike Srbije.



   
NATO Gebelsovci su se proslavili lažima    




   
U NATO-u nema nijednog civilizovanog oficira    




   
Svaki oficir NATO - a je ubica danas a to je bio i 1999.g.    





  Autor: Zoran Vlašković


Dugogodišnji je novinar lista "Jedinstvo" koji se do 1999. godine štampao u Prištini. Višestruki je dobitnik nagrade matičnog lista za najboljeg novinara godine. Autor je tri knjige o Kosovu i Metohiji.

Prvi je obišao karaulu Košare posle okupacije KiM od strane NATO-a, prvi fotografisao nemačke vojnike okupatorskih snaga na bunkerima iz Drugog svetskog rata koje su takođe Nemci sagradili na severu KiM. Danas je saradnik mnogih glasila u Srbiji ali i širom sveta gde se izdaju listovi na srpskom jeziku.

Rođen je i živi u Kosovskoj Mitrovici.



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.



 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesova






Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.