Helikopteri NATO-a preleću Austriju

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 08:47

Helikopteri NATO-a preleću Austriju

Beč -- Helikopteri američkih snaga u više navrata preleteli su Austriju sa ciljem učešća na vojnoj vežbi NATO-a "Odbrana Evrope 21".

Austrijanci su na svom nebu imali priliku da vide velike transportne helikoptere, sa dva motora, koji nisu deo opreme austrijske vojske.

Radi se o helikopterima američke vojske koji prebacuju opremu i osoblje u Albaniju, Hrvatsku, Bugarsku i Bosnu i Hercegovinu, gde se od 4. maja održavaju vežbe NATO-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Za preletanje neutralne Austrije dobili su odobrenje, koje važi do sredine juna, kako bi mogli prevoziti trupe i opremu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Helikopteri NATO-a preleću Austriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021

Helikopteri američkih snaga u više navrata preleteli su Austriju sa ciljem učešća na vojnoj vežbi NATO-a "Odbrana Evrope 21"...Austrijanci su na svom nebu imali priliku da vide velike transportne helikoptere, sa dva motora, koji nisu deo opreme austrijske vojske...Radi se o helikopterima američke...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.