Izvor: RuskaRec.ru, 14.Jun.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felon pohvalio pilote NATO-a za „zaštitu od Rusije" iznad Crnog mora

Ministar odbrane Ujedinjene Kraljevine Majkl Felon govorio je u vazduhoplovnoj bazi u Rumuniji o „sjajnim veštinama“ rumunskih i britanskih pilota koji neumorno rade na odbrani neba iznad Crnog mora od konstantne pretnje ruske agresije, prenose ruski mediji.
Erdogan: Crno more se pretvara u rusko jezero
Generalni sekretar Severnoatlantske alijanse Jens Stoltenberg izjavio je u februaru da je alijansa odlučila da pojača prisustvo u regionu Crnog mora.
Rusko Miistarstvo odbrane istaklo je da povećana aktivnost Ratne mornarice NATO-a u Crnom moru ima destruktivni i provokativni karakter.
 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Felon se zahvalio rumunskim pilotima na zaštiti od „ruske pretnje”

Izvor: RuskaRec.ru, 15.Jun.2017, 09:33

Ministar odbrane Ujedinjenog Kraljevstva Majkl Felon je pohvalio rumunske i britanske pilote za efikasnu zaštitu vazdušnog prostora iznad Crnog mora od „ruske agresije”. To je objavila agencija Assosiated Press.. Za vreme obraćanja na avio-bazi „Mihail Kogelničanu” u Rumuniji britanski...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.