Rus Depardje širi biznis u domovini

Izvor: B92, 15.Jul.2014, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus Depardje širi biznis u domovini

Moskva -- Francuski glumac Žerar Depardije, koji je više od godinu i po ruski državljanin, namerava da u novoj domovini pokrene sopstvenu proizvodnju votke.

I to ne bilo koje, već ekološke.

On je naveo da će njegov pogon za proizvodnju ovog žestokog, ali zdravog pića biti u jugozapadnom ruskom gradu Saratovu.

"Votka će biti proizvedena od ekološki čistih sastojaka i planinske vode", naveo je glumac, prenosi agencija ITAR-TAŠ.

"To će biti moje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvo iskustvo u proizvodnji žestokih pića i nadam se da ću uspeti", istakao je Depardije.

Francuski glumac je prethodno najavio da će u oktobru u Moskvi otvoriti prvi u lancu restorana pod nazivom "Žerar", a kasnije i nekoliko prodavnica kuhinjskog pribora.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depardije bi da proizvodi eko votku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2014

Francuski glumac Žerar Depardije, koji je više od godinu i po dana ruski državljanin, namerava da u novoj domovini pokrene sopstvenu proizvodnju votke i to ne bilo koje, već ekološke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Žerar pravi vodku za baćuške

Izvor: Prva.rs, 16.Jul.2014, 09:15

Francuski glumac Žerar Depardje, koji je od pre godinu i po državljanin Rusije, izjavio je da će proizvoditi domaću vodku koja će se služiti u njegovom restoranu u centru Moskve: "Prvi put proizvodim žestok alkohol i nadam se da će dobro ići", rekao je Derpardje koji je nedavno najavio da će...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.