Svet

Utorak, 15.07.2014.

15:25

Rus Depardje širi biznis u domovini

Francuski glumac Žerar Depardije, koji je više od godinu i po ruski državljanin, namerava da u novoj domovini pokrene sopstvenu proizvodnju votke.

Izvor: Tanjug

Default images

I to ne bilo koje, već ekološke.

On je naveo da će njegov pogon za proizvodnju ovog žestokog, ali zdravog pića biti u jugozapadnom ruskom gradu Saratovu.

"Votka će biti proizvedena od ekološki čistih sastojaka i planinske vode", naveo je glumac, prenosi agencija ITAR-TAŠ.

"To će biti moje prvo iskustvo u proizvodnji žestokih pića i nadam se da ću uspeti", istakao je Depardije.

Francuski glumac je prethodno najavio da će u oktobru u Moskvi otvoriti prvi u lancu restorana pod nazivom "Žerar", a kasnije i nekoliko prodavnica kuhinjskog pribora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Aktuelno

Kada će odzvoniti preskupim kvadratima?

Stambena kriza u grupi velikih ekonomija otežaće povećanje ponude cenovno dostupnog stambenog prostora u idućim godinama i vlade moraju preduzeti odlučnije mere kako bi rešile problem, pokazala je Rojtersova anketa među stručnjacima za sektor nekretnina.

14:53

1.6.2024.

1 d

Podeli: