Vlada postavila državne sekretare

Izvor: B92, 03.Avg.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada postavila državne sekretare

Beograd -- Vlada Srbije postavila je danas više državnih sekretara i sekretara ministarstava, saznaje Tanjug u Nemanjinoj 11.

U Ministarstvu finansija i privrede kao državni sekretari postavljeni su ekonomista Ivica Kojić, bivši šef kabineta Mlađana Dinkića, Vlajko Senić koji je od 2004. do 2007. godine bio državni sekretar za trgovinu, turizam i usluge, a nakon toga i državni sekretar za sport, zatim Goran Petković, bivši državni sekretar za turizam pri Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

Za državnog sekretara u Ministarstvu finansija i privrede postavljen je Aleksandar Ljubić, a diplomirani politikolog, bliski saradnik Verice Kalanović Edi Majstorović postavljen je za državnog sekretara ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Simo Vuković i Vladimir Đukić, direktor i hirurg Urgentnog centra KCS postavljeni su za državne sekretare u Ministarstvu zdravlja.

Za državnog sekretara u tom ministarstvu ponovo je postavljen Periša Simonović.

U Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija za državnog sekretara imenovana je Tatjana Matić, koja je ranije bila sekretar u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, dok je Miodrag Jocić, nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu za infrastrukturu, sada postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva i urbanizma.

Muhedin Fijuljanin postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, dok će dosadašnji državni sekretar u tom ministarstvu Radivoje Mitrović ponovo obavljati tu dužnost

Za državnog sekretara u u Ministarstvu prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja postavljena je Milana Rakić.

Za sekretara Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja postavljena je Gordana Škoro, a za sekretara Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Danijela Gačić Vukićević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muhedin Fijuljanin državni sekretar na prijedlog SDA Sandžaka

Izvor: SandzakPress.net, 03.Avg.2012

Sjeverni Sandžak – Vlada Republike Srbije je na današnjoj sjednici na prijedlog Stranke demokratske akcije Sandžaka postavila Muhedina Fijuljanina iz Sjenice za državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Muhedin Fijuljanin je diplomirani politikolog i član je Glavnog...

Nastavak na SandzakPress.net...

Vlada postavila više državnih sekretara

Izvor: Mondo, 03.Avg.2012

Vlada Srbije postavila je danas više državnih sekretara i sekretara ministarstava, saznaje Tanjugu u Nemanjinoj 11.

Nastavak na Mondo...

Vlada postavila više državnih sekretara

Izvor: Blic, 03.Avg.2012

Vlada Srbije postavila je danas više državnih sekretara i sekretara ministarstava, saznaje Tanjug u Nemanjinoj 11...U Ministarstvu finansija i privrede kao državni sekretari postavljeni su ekonomista Ivica Kojić, bivši šef kabineta Mlađana Dinkića, Vlajko Senić koji je od 2004. do 2007. godine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.