Video-Dinkić: Ni ja nisam bio zadovoljan sa trošenjem u RTB Bor

Izvor: MC Bor, 04.Dec.2013, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video-Dinkić: Ni ja nisam bio zadovoljan sa trošenjem u RTB Bor

Bor, Beograd, 4. decembar
Izvor: B92
Mlađan Dinkić, nakon Insajdera o RTB Boru, sada tvrdi da ni on nije bio zadovoljan time kako je bio trošen novac za investicije u ovoj kompaniji, koje je odobravala vlada Srbije. Dinkić je i u prošloj i u aktuelnoj Vladi, do rekonstrukcije, bio na čelu ministarstva u čijoj je nadležnosti bio RTB Bor. Kako je objavio Insajder, najvažniiji projekat u RTB-u, izgradnja Topionice, počela bez ekonomske analize isplativosti ovog posla, a cena celog projekta je povećana 3 puta – sa 100 na 300 miliona evra.


Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Video: Ministar Radulović u „Kažiprstu“ B92 o problemima u RTB-u Bor

Izvor: MC Bor, 04.Dec.2013

Bor, Beograd, 4. decembar. Izvor: B92. Gost: Saša Radulović, ministar privrede. Kako se Srbija izvlači iz „živog blata“, šta je naše blato i ko nas je u njega bacio? O RTB Boru, zakonu o radu, zahtevima sindikata i podršci u Vladi Srbije.. . .Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.