Veštački sneg na Zlatiboru

Izvor: Blic, 29.Nov.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veštački sneg na Zlatiboru

Ministar ekonomije regionalnog razvoja Mlađan Dinkić obišao je danas radove na skijaškoj infrastrukturi za veštačko osnežavanje ski centra Tornik na Zlatiboru, gde će za 10 dana biti postavljen cevovod, 16 lansera i 17 topova za veštački sneg, kojim će biti pokrivene sve staze u dužini od 7.700 metara na Torniku.

U izgradnju je uloženo je 220 miliona dinara, a iz Skijališta Srbije najavljuju da će od 20. decembra na Zlatiboru sve biti spremno za početak skijaške >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sezone.

Dinkić je istakao je da je sledeći korak razvoj letnjih sadržaja na Torniku i da će se iduće godine graditi letnja bob staza, što će, uz postojeći tjubing i panoramsko razgledanje sa šestosedne žičare, upotpuniti ponudu Zlatibora, jedne od najposećenijih planina Srbije tokom cele godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.