URS: Rekonstrukcija, pa imena kandidata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Rekonstrukcija, pa imena kandidata

BEOGRAD -

Predsedništvo Ujedinjenih regiona Srbije (URS) će danas u Kragujevcu analizirati aktuelnu političku situaciju i razmatrati predlog kandidata za ministre ekonomije i nacionalnog investicionog plana, ali njihova imena neće biti saopštena, pre nego što bude poznat način rekonstrukcije Vlade Srbije, rečeno je FoNetu u pres službi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << URS.

"Bilo bi nekorektno da saopštimo imena kandidata pre nego što bude poznat predlog rekonstrukcije Vlade", rečeno je u URS.

Pored kandidata za ministre koji će, nakon rekonstrukcije Vlade Srbije, preuzeti resore koje su do podnošenja ostavki vodili Mlađan Dinkić i Verica Kalanović, članovi Predsedništva URS raspravljaće i o drugim aktuelnim političkim temama.

Sednica Predsedništva URS zakazana je za 13 časova u prostorijama stranke Zajedno za Šumadiju, a nakon nje novinarima će se obratiti lider URS Mladjan Dinkić i njegov zamenik Veroljub Stevanović.

Dosadašnji ministar ekonomije Mlađan Dinkić podneo je ostavku na tu funkciju nakon što je premijer Mirko Cvetković pokrenuo postupak njegovog razrešenja.

Skupština Srbije je konstatovala ostavku Dinkića, kao i ministarke za nacionalni investicioni plan Verice Kalanović i ministra zdravlja Tomice Milosavljevića.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.