U skupštini pitanja vladi i budžet

Izvor: B92, 25.Okt.2012, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U skupštini pitanja vladi i budžet

Beograd -- Skupština Srbije održaće sednicu na kojoj će poslanici postavljati pitanja predstavnicima Vlade. Takođe bi trebalo da bude usvojen predlog budžeta za 2013.

Budžet će, prema ranijima najavama, biti restriktivan i omogućiti smanjenje deficita sa sedam na 3,5 odsto.

Kako je agenciji Beta rečeno u Ministarstvu finansija i ekonomije Srbije, budžet za narednu godinu će predstaviti ministar Mlađan Dinkić. Sednica na kojoj će ministri odgovarati na pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeće u 16 časova.

Skupština Srbije juče je završila raspravu u načelu o vladinom Predlogu zakona o preuzimanju imovine i obaveza problematičnih banaka, a rasprava o amandmanima na taj predlog biće nastavljena u petak.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici danas postavljaju pitanja predstavnicima Vlade

Izvor: Blic, 25.Okt.2012

Skupština Srbije održaće danas sednicu na kojoj će poslanici postavljati pitanja predstavnicima Vlade. Sednica na kojoj će ministri odgovarati na pitanja počeće u 16 časova...Poslovnikom o radu parlamenta utvrđeno je da svakog poslednjeg četvrtka u mesecu predstavnici Vlade od 16 do 19 časova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.