Tužba leže u ponedeljak

Izvor: Glas javnosti, 30.Okt.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužba leže u ponedeljak

BEOGRAD - Advokatski tim Kurira i Glasa javnosti u ponedeljak će podneti tužbu protiv potpredsednika vlade i ministra ekonomije Mlađana Dinkića i drugih odgovornih lica koja su pet miliona građana dovela u zabludu da upisom besplatnih akcija mogu da ostvare dobit od 1.000 evra.

I Dinkić bio u pravu

Ipak, u nečemu je Mlađan Dinkić bio u pravu. U izjavi za list Blic 2007. godine doslovce je rekao: „Niko do sada nije delio besplatne akcije javnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << preduzeća na način na koji će to biti urađeno u Srbiji“. I nije pogrešio jer nigde nije zabeleženo da se građani upišu za besplatne akcije koje potom nikad ne dobiju.

Не зна се ко је глупљи: бирачи или изабрани.

http://www.youtube.com/watch?v=iAXK60QUf5w

http://www.youtube.com/watch?v=VERU9tTSWvw

http://www.youtube.com/watch?v=mrAROYu6GA0

http://www.youtube.com/watch?v=K_m27S9fQMU

:)) kao da čitam Mikijev zabavnik :))))

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.