Selaković: Ispitati privatizacije

Izvor: Press, 09.Jan.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Ispitati privatizacije

"Neka se jednom za svagda utvrdi ko je kriv, a ko nije i neka svaka istraga dobije svoj objektivni epilog. Pisanje pojedinih medija, koji nastavljaju da stvaraju lažnu sliku o ulozi Mlađana Dinkića u privatizacijama, nećemo komentarisati. Tražimo da se govori jezikom činjenica, a ne da izvrtanje istine bude metod političke borbe i izveštavanja", rekao je Selaković navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << URS.
Selaković je rekao i da uporedo sa uvođenjem reda u javne finansije i uporedo sa oporavkom privrede vlada radi na suzbijanju korupcije i kriminala i ispitivanju spornih procesa iz prethodnog perioda.
"URS i Mlađan Dinkić još od 2003. godine insistiraju na ispitivanju privatizacionih procesa. I sada, u novoj vladi, tražili smo da se ispitaju sve 24 privatizacije sa spiska Everopske komisije, uključujući i Nacionalnu štedionicu", kazao je Selaković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS: Utvrditi ko je kriv za propale privatizacije

Izvor: Kurir, 09.Jan.2013

Neka se jednom za svagda utvrdi ko je kriv, a ko nije i neka svaka istraga dobije svoj objektivni epilog, rekao je portparol URS..BEOGRAD - Portparol Ujedinjenih regiona Srbije Marko Selaković izjavio je danas da su svi partneri u vladi odlučni da Srbija postane uređena država i navodi da URS traži...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.