Radulović (DJB) u Sremčici: Srbija ima najmanji privredni rast u regionu

Izvor: Beta, 27.Nov.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović (DJB) u Sremčici: Srbija ima najmanji privredni rast u regionu

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da Srbija ima najmanji privredni rast u regionu, saopšteno je danas iz DJB.Radulović je tokom posete beogradskom naselju Sremčica izneo analizu budžeta za narednu godinu navodeći da je isti kao i svi prethodni u poslednjih petnaest godina, odnosno "nastavak propale ekonomske politike"."To je nastavak propale ekonomske politike koju je postavio Mladjan Dinkić. Budžet je prepun subvencija i odgovara stranim investitorima, a domaću privredu suštinski ubija. Za razliku od domaće privrede i gradjana, sa ovim budžetom može biti zadovoljna Nemačka, jer pored subvencija nemačkim kompanijama za jeftinu radnu snagu u Srbiji, budžet sadrži i saradnju sa nemačkom agencijom za razvoj nemačke privrede", rekao je Radulović.Pored Nemačke, kako je dodao, taj budžet je napravljen da podržava partijski parazitski sistem koji izjeda Srbiju poslednjih 30 godina, pa je partokratski, a nikako nije razvojni.Komentarišući ocene da je budžet predizborni, Radulović je rekao da je svaki budžet pred izbore predizborni."Vlada ovaj koristi da se pohvali smanjenjem deficita, a ne kaže kako je do tog smanjenja došlo. Deficit je 'samo' 20 milijardi dinara, ali to nije posledica štednje, niti uvodjenja reda, već zavlačenja ruke u džepove gradjana i privrede", rekao je Radulović.On je naveo da je ...
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Radulović: Deca nam beže iz zemlje, a vlast pokušava da gubitak kompenzuje migrantima

Izvor: Danas, 27.Nov.2019

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović izjavio je da se migratska kriza može rešiti prestankom bombardovanja i omogućavanjem izbeglicama da se vrate u svoje zemlje porekla.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.