Izvor: S media, 11.Jun.2013, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT DINKIĆA I NIKOLIĆA: Neće biti sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić neće sazvati vandrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, na zahtev Mlađana Dinkića, ministra za ekonomiju i regionalni razvoj, saopšteno je iz Nikolićevog kabineta.

Pisanjem beogradskih listova ni na koji način nije ugrožena nacionalna bezednost Srbije, ističe se u kabinetu predsednika.

"Predsednik Nikolić se nikada neće mešati u rad medija, kao što nije ni do sada, čak i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je i sam bio predmet medijskih natpisa", saopšteno je iz njegovog kabineta.

Dinkić je pozvao predsednika Republike da sazove hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, jer su se navodno pojedinci iz policije otrgli kontroli i zajedno sa tabloidnim novinarima presuđuju i pozivaju na linč. Opširnije OVDE.

(S media)

Foto: Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić odbio Dinkića

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neće sazvati vanrednu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, koju je zatražio Mlađan Dinkić, ministar za ekonomiju i regionalni razvoj, saopšteno je danas iz Kabineta predsednika Republike...Predsednik neće da se meša u to šta se piše o Dinkiću  .."Pisanjem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.