Prvo ugovor sa Fijatom, pa onda sa Etihadom

Izvor: Danas, 06.Maj.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo ugovor sa Fijatom, pa onda sa Etihadom

- Vlada Srbije objaviće prvo tajni ugovor koji je bivši ministar finansija Mlađan Dinkić sklopio sa italijanskom kompanijom Fijat 2008. godine, o zajedničkom ulaganju u kragujevačku fabriku Zastava, a potom, takođe još uvek tajni, ugovor koji je Aleksandar Vučić u funkciji prvog potpredsednika Vlade sklopio sa kompanijom Etihad, kojim je ova firma iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, sredinom 2013. godine, kupila 49 odsto Jat ervejza.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   JAT,   Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Prvo Fijat, zatim i Etihad

Izvor: B92, 06.Maj.2014

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže za Danas da će Vlada prvo objaviti ugovor sa Fijatom, a zatim i sa Etihadom...Vlada Srbije objaviće prvo tajni ugovor koji je bivši ministar finansija Mlađan Dinkić sklopio sa italijanskom kompanijom Fijat 2008. godine, o zajedničkom ulaganju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.