Pojavili se dokazi: Miroslav Aleksić bio najbliži saradnik Mlađana Dinkića VIDEO

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 10:39

Pojavili se dokazi: Miroslav Aleksić bio najbliži saradnik Mlađana Dinkića VIDEO

Miroslav Aleksić koji se nalazi na listi "Srbija protiv nasilja", pokušava da se predstavi javnosti kao "nova ličnost" na političkom nebu Srbije, piše "Alo".

Kako navodi ovaj medij, međutim, prećutkuje se da je bio najbliži saradnik Mlađana Dinkića.

"Alo" piše da Aleksić, koji se nalazi na listi Dragana Đilasa, krije kao zmija da je bio najbliži saradnik Mlađana Dinkića, "uništitelja srpske ekonomije".

Kako navodi ovaj portal, za Dinkića je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedavno Velimir Ilić rekao da je nakon 5. oktobra otišao na Kipar da uzme srpskih 3,5 milijardi maraka, a setimo se njegovog obećanja pred izbore 2008. da će svaki građanin Srbije dobiti besplatne akcije NIS-a i Telekoma u iznosu od 1000 evra.

Dinkić je tada sramno obećao nešto za šta je znao da nije moguće, piše "Alo".

"Imao sam dodatni politički razlog zašto sam to uradio. Tada održavao drugi krug predsedničkih izbora na kojima sam podržao Borisa Tadića. Bilo je vrlo tesno, smatrao sam da ako ovo uradim, da mu to može pomoći da dobije te izbore. On je bukvalno dobio izbore za 100.000 glasova", priznao je kasnije Dinkić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.