Počeli razgovori sa misijom MMF

Izvor: TimockeVesti.net, 13.Nov.2012, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli razgovori sa misijom MMF

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi Zuzana Murgasova, i delegacija Srbije počeli su u utorak plenarnim sastankom u Narodnoj banci Srbije (NBS) prvu fazu razgovora o novom aranžmanu Srbije sa tom medjunarodnom finansijskom institucijom, saopštila je NBS.
U razgovorima su, pored guvernera NBS Jorgovanke Tabaković, koja predstavlja Srbiju u MMF, učestvovali i potpredsednik Vlade i ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Jovan Krkobabić i ministar finansija >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << i privrede Mladjan Dinkić, sa saradnicima.
Misija MMF boraviće u Beogradu do 20. novembra, a sa predstavnicima Srbije razmotriće, pre svega, nacrt budžeta za 2013. godinu, program fiskalne konsolidacije i srednjoročni makroekonomski okvir, navela je NBS.
(Beta, 13.11.2012)

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Počeli pregovori sa MMF-om

Izvor: Danas, 13.Nov.2012

Vlada Srbije i Međunarodni monetarni fond juče su započeli pregovore o novom kreditnom aranžmanu, a razgovori su počeli plenarnim sastankom, koji je sa srpske strane predvodila guverner NBS Jorgovanka Tabaković, a sa strane Fonda, šef misije Zuzana Murgasova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.