Petković i Dinkić otvaraju autopark Zasavica

Izvor: Blic, 08.Maj.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković i Dinkić otvaraju autopark "Zasavica"

Državni sekretar u Ministrastvu za ekonomiju i regionalni razvoj Goran Petković, u prisustvu predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Mladjana Dinkića, otvoriće sutra prvi auto-kamp u Specijalnom rezervatu prirode "Zasavica" kod Vizitorskog centra.

U izgradnju ovog rezervata, koji je proglašen za močvarno staniše od svetskog značaja, uloženo je 350.000, a Ministrastvo za ekonomiju i regionalni razvoj izdvojilo je 250.000 evra.

- Ovime obogaćujemo našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turističku ponudu. Lane smo imali 17.000 posetilalaca, a ove godine verujemo da će ih biti i više. Odlučili smo se za izgradnju auto-kampa imajući u vidu činjenicu da su kamperi i veliki zaljubljenici prirode - izjavio je upravnik SRP "Zasavica" Slobodan Simić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvara se auto kamp u Zasavici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2011, 05:11

ZASAVICA -..Državni sekretar u Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj Goran Petrović, u prisustvu predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića, otvoriće prvi auto-kamp u Specijalnom rezervatu prirode "Zasavica" kod Vizitorskog centra...U izgradnju ovog rezervata, koji je proglašen...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.