Izvor: B92, 12.Avg.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi predsednik opštine Bor

Bor -- Odbornici Skupštine opštine Bor, na prvoj radnoj sednici u novom sazivu, izabrali su Nebojšu Videnovića za predsednika te opštine.

Njega je predložila koalicija "Ujedinjeni regioni Srbije", koja je na vanrednim lokalnim izborima u ovom gradu, 20. juna, osvojila najviše glasova birača.

Zamenik predsednika je dr Žika Golubović, član Demokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranke.

Na današnjoj sednici odbornici su izabrali i devet članova Opštinskog veća, od kojih su četvorica iz koalicije "Ujedinjeni regioni" koju je na lokalnim izborima u ovom mestu predvodio lider G17 plus Mlađan Dinkić.

Na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici borske skupštine, za predsednika Skupštine opštine izabran je Dragan Žikić, član SPS.

Sutra će biti održana još jedna sednica Skupštine opštine, na kojoj će biti postavljeni direktori javnih i društvenih preduzeća i izabrani predsednici upravnih i nadzornih odbora.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.