Izvor: Blic, 22.Dec.2019, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"LJUBO, IMAM JEDNU TUŽNU VEST" Osnivač Komercijalne nam je otkrio koga je izbacio iz kabineta zbog kredita od 5 miliona i zašto se na kraju POVUKAO

"Tražili su da napustim Komercijalnu banku i učinio sam to bez reči. Putovao sam za Kraljevo kada me je tadašnji ministar Velimir Ilić pozvao i rekao: Ljubo, imam jednu tužnu vest, Vlada je danas na sednici odlučila da moraš napustiti banku. Dve nedelje posle, pozvao me je i ministar finansija Mlađan Dinkić. U svom kabinetu mi je rekao: Ti si Ljubo dobar čovek, ali je zaključak Vlade da odeš. Pružio sam mu ruku i bez reči otišao iz banke na čijem sam čelu bio punih 12 godina i čiju akciju nikada nisam imao".
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.