Exit dobio novac iz budžeta, Kiki i Dinkić glavne zvezde na Main stage-u

Izvor: Njuz.net, 08.Nov.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Exit dobio novac iz budžeta, Kiki i Dinkić glavne zvezde na Main stage-u

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Kiki i Dinkić će probati da nastupe tokom svih festivalskih večeri


BEOGRAD, 8. novembar 2012, (Njuz) – Održavanje Exita festivala 2013. godine nije ugroženo, a država će kao i prethodnih godina iz budžeta izdvojiti deo sredstava za pomoć festivalu, rečeno je posle sastanka ministra finansija Mlađana Dinkića, poznatog muzičara Kikija Lesendrića i organizatora Exit festivala.
- Država neće ostaviti na cedilu najznačajniji muzički festival u ovom delu Evrope koji je svih ovih godna u mnogome doprineo kako imidžu Srbije u svetu tako i razvoju turizmu i ekonomiji ove zemlje – rekao je Dinkić na konferenciji za novinare održanoj posle sastanka.
Da bi pokazali da država apsolutno stoji uz ovaj festival, ministar finansija i Kiki Lesendrić najavili su zajednički nastup ne sledećem Exitu.
- Jedini termin koji je odgovaro i meni i Mlađi bilo je treće festivalsko veče, tako da ćemo mi svirati u subotu, 6. jula na Main Stage-u. Ja sam imao za taj dan zakazanu neku tezgu, ali sam je otkazao jer Mlađa, zbog obaveza kao ministar, ima samo to veče slobodno – rekao je frontmen Pilota i najavio „trosatni pakleni nastup“.
Ministar Dinkić je obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da još više podrži ovaj festival, i zajedno sa Kikijem nastupi i u petak na Fusion stage-u, kao i poslednjeg dana u nedelju na Reggae stage-u.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.