Dinkiić: Neće biti prodaje javnih preduzeća

Izvor: Press, 06.Nov.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkiić: Neće biti prodaje javnih preduzeća

Ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić negirao je danas da će iduće godine biti prodati Telekom, Skijališta Srbije i Aerodrom "Nikola Tesla".

"To su dezinformacije. To nije tačno", rekao je Dinkić novinarima u Palati Srbija nakon sastanka sa preduzetnicima.

On je podsetio da je predviđena privatizacija onih javnih preduzeća koja nisu monopolisti i koji su konkurentni na tržištu pa bi dobijanjem strateškog partnera mogli još bolje da posluju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Dinkić je ukazao i da Nacrt zakona o budžetu prekida davanje garancija za održavanje likvidnosti za preduzeća kao što su Jat, Galenika i Srbijagas.

"To ne znači da će biti prodati ali ne znači ni da neće", istakao je Dinkić.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Telekom Srbija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dinkić: „Telekom Srbija“ neće biti prodat naredne godine

Izvor: Capital.ba, 06.Nov.2012

BEOGRAD, Ministar privrede i finansija Srbije Mlađan Dinkić negirao je danas da će naredne godine biti prodati „Telekom Srbija“, Preduzeće „Skijališta Srbije“ i Aerodrom „Nikola Tesla“. Dinkić je naglasio da ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.