Dinkiću tražene obe fotelje?

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkiću tražene obe fotelje?

Kako nezvanično saznaje B92, na sastanku u Vladi Dačić zatražio od Mlađana Dinkića da napusti mesta i u Ministarstvu ekonomije i Mininistarstvu finansija.

Dinkiću je, kako saznaje B92 iz izvora bliskih učesnicima razgovora o rekonstrukciji, data mogućnost da preuzme neki drugi resor.Posle sat i po sastanka pregovorači su odredili nekoliko sati za konsultacije nakon čega bi mogla da bude poznata sudbina kabineta Ivice Dačića.Izvor B92 navodi da su u igri sve opcije od rekonstrukcije vlade do izbora i da će sve biti poznato do 17h kada će se Dačić obratiti javnost.(Izvor: B92)
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.