Dinkiću, gde su pare?! On odgovorio: Vi ste jedna hipnotisana gomila! (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 18.Avg.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkiću, gde su pare?! On odgovorio: Vi ste jedna hipnotisana gomila! (VIDEO)

Mlađanu Dinkiću se izgleda jako dopada noćni život u Leskovcu, pa je sinoć odlučio da se ponovo lati gitare i otpeva nekoliko pesama sa lokalnim bendom u prepunom “Marfi pabu”.

Ovo je već treći spontani nastup bivšeg političara i kontraverznog bivšeg ministra finansija u gradu na Veternici, a ovog puta mu publika nije ostala dužna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << već mu je , prilikom izlasku na scenu, postavila jasno i glasno pitanje:

Gde su pare, gde su akcije?!”, čulo se iz publike.

Dinkić je na pitanje odgovorio pesmom:

Dinkić u Leskovcu

Dinkić i hipnostisana gomila

Posted by Jugmedia on Субота, 18. август 2018.

Nakon nastupa je u ovom kafiću razgovarao sa Leskovčanima i priznao kako ga politika trenutno ne zanima.

Dinkić u Marfi pabu

Dinkić – Neko te ima

Posted by Jugmedia on Субота, 18. август 2018.

Inače, po pisanjima beogradksih listova, ovaj rođeni Vlasotinčanin i bivši ministar u nekoliko saziva Vlade Srbije, novi je savetnik predsednika Crne Gore Mila Đukanovića za ekonomska pitanja, a kojim povodom trenutno boravi u Leskovcu nije poznato.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.