Dinkić za smanjenje nameta i taksi

Izvor: B92, 18.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić za smanjenje nameta i taksi

Paraćin -- Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić predložio na predizbornom skupu u Paraćinu ukidanje brojnih nameta, poreza i taksi radi povećanja zaposlenosti.

"Jedna od najvažnijih stvari koje predlažemo jeste da se ukinu brojni nameti, porezi i takse kojih sada ima čak 258 u Srbiji", rekao je on.

Govoreći o programu političkog saveza na čijem je čelu, Dinkić je istakao da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << URS zalaže za udvostručenje budžeta Srbije za poljoprivredu.

"Donećemo zakon da se tačno zna ispod kog nivoa ne može da bude premija za mleko. Sve ono što država daje kao podsticaj mora biti predvidljivo. To je politika Ujedinjenih regiona Srbije - izvesno, a ne stani-kreni", rekao je Dinkić.

Prema njegovim rečima, ministri poljoprivrede iz Demokratske stranke su vodili neujednačenu politiku.

"Pre šest godina dok smo mi vodili Ministarstvo finansija uveli smo dobre premije za mleko i mogućnost da oni koji hoće da se bave stočarstvom mogu na robni kredit da dobiju krave. Posle nas poljoprivredu je preuzela Demokratska stranka. U četiri godine tri različita ministra i svako je vodio svoju politiku", rekao je Dinkić.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.