Izvor: Beta, 25.Avg.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić saslušan u Tužilaštvu

BEOGRAD, 25. avgusta 2014. (Beta) - Bivši ministar finansija i privrede Srbije Mladjan Dinkić u ponedeljak je u Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan kao svedok u istrazi o finansijskim malverzacijama u Galenici.

Saslušanje je trajalo oko četiri sata, a Dinkić nakon toga nije želeo da daje izjave za medije.

Dinkić je svedočio u istrazi koja se vodi protiv bivšeg direktora Galenike Nenada Ognjanovića, bivšeg predsednika Upravnog odbora kompanije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nekadašnjeg direktor SPS Dejana Backovića i još sedam osumnjičenih.

Oni se terete da su oštetili Galeniku za oko 75 miliona evra od 2008. do 2010. godine. Osumnjičeni su u pritvoru od 25. maja.

Lider SPS Ivica Dačić i funkcioner te partije Branko Ružić takodje su saslušani u toj istrazi u svojstvu svedoka, a izjave su dali krajem jula.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BIVŠI MINISTAR O MALVERZACIJAMA! Dinkić u tužilaštvu, daje izjavu o Galenici

Izvor: NaDlanu.com, 25.Avg.2014

Bivši ministar finansija i privrede Srbije Mladjan Dinkić stigao je u ponedeljak u Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu, gde je oko 10 sati počeo da daje izjavu o malverzacijama u Galenici...Mlađan Dinkić izjavu daje u svojstvu svedoka, a ranije su u istom slučaju svedočili funkcioneri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.