Dinkić predsednik Nacionalnog saveta za regionalni razvoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2010, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić predsednik Nacionalnog saveta za regionalni razvoj

BEOGRAD -

Rešenjem Vlade Srbije za predsednika Nacionalnog saveta za regionalni razvoj imenovan je potpredsednik Vlade i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Za članove tog saveta imenovani su potpredsednik Vlade i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić, ministar finansija Diana Dragutinović, ministar za Nacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << investicioni plan Verica Kalanović i ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić.

I ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković, kao i ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izabrani su za članove tog saveta.

Posebnim Vladinim rešenjem dužnosti člana Nacionalnog saveta za regionalni razvoj razrešeni su, između ostalih, Sulejman Ugljanin, Goran Bogdanović, Bojan Pajtić, Dragan Đilas, Dejan Jovanović, Milica Delević i Saša Paunović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đelić ispratio studente u Grčku

Izvor: B92, 05.Okt.2010

Beograd -- Potpredsednik Vlade Srbije i ministar za nauku i tehlonoški razvoj Božidar Đelić ispratio je grupu brucoša u Grčku u okviru projekta "Evropa za sve"...U Grčku je na četiri dana otputovala grupa dvadesetak najboljih brusoša iz najsiromašnijih opština u Srbiji...Đelić je najboljim...

Nastavak na B92...

Djelić na Dunavskoj konferenciji u Briselu

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 08:39

Potpredsednik vlade za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Djelić učestvovaće danas na Trećoj dunavskoj konferenciji pod nazivom "Budućnost Dunavskog regiona", koja se održava u Briselu...Djelić će na tom skupu učestvovati na poziv prof. dr Volfganga Rajnharta,...

Nastavak na S media...

Predstavljanje Kragujevca u Minhenu

Izvor: Kragujevac.rs, 06.Okt.2010

Grad Kragujevac se od 4.oktobra do danas, predstavio na najvećem sajmu investicija i nekretnina ###“Expo Real“### koji se održava u Minhenu. Sajam je uz premijera Bavarske otvorio potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić a delegaciju Kragujevca..

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.