Dinkić ponovo glavna zvezda na ski stazama

Izvor: Blic, 02.Mar.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić ponovo glavna zvezda na ski stazama

Ekonomisti i političari koji učestvuju na Kopaonik biznis forumu bave se sportom u pauzama između panela.

Doskorašnji ministar ekonomije Mlađan Dinkić i ove godine je bio glavna zvezda na ski stazama. On je na tradicionalnoj trci koja se svake godine održava u okviru Biznis foruma zauzeo šesto mesto, bar do trenutka dok su reporteri "Blica" imali snage da izveštavaju po hladnoći. Time je pokvario prošlogodišnji rezultat kada je zauzeo četvrto mesto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Dinkić je nastupio pod takmičarskim brojem 9 i tehnički besprekorno izvezao celu stazu. Posle trke je opušteno ćaskao sa ostalim učesnicima komnetarišući svoje suparnike na stazi.

Za razliku od njega, predsednik izvršnog odbora Sosijete ženeral banke i bivši ministar finansija Goran Pitić imao je manje uspeha. Njemu je tokom košarkaške utakmice pukao mišić na ruci. Teren je odmah napustio uz bolnu grimasu, ali to nije smetalo njegovim klupskim drugovima Toplici Spasojeviću i Miodragu Kostiću da pobede neke mlađe kolege.

"Nije baš da sam bio nezaustavljiv pa da me je neko povredio, nego je suprotni potisak izazvao pucanje mišića. Dobro sam i vraćam se u sportsku formu za dve sedmice. Posao u banci neće trpeti, ali sa foruma moram da odem dan ranije da snimim ruku", rekao je Pitić za "Blic".

Povezane vesti: Anketa na "Biznis forumu 2011": Da li smo izašli iz krize? Premijer Cvetković širi lažni optimizam Cvetković i Dinkić seli što dalje jedan od drugog

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRPSKI DAVOS NA KOPAONIKU: JOŠ LITAR JEDAN!

Izvor: Kurir, 03.Mar.2011, 09:17

KOPAONIK - Krem parti! Prvo veče posle napornog savetovanja na kopaoničkom biznis forumu politička i privredna elita provela je na VIP žurki, specijalno organizovanoj u njihovu čast. Paparaco Kurira uverio se da su posle sportskih aktivnosti - skijanja i basketa, učesnici foruma smogli snage da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.